Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας επισκέφτηκε ο Παναγιώτης Στασινός

 Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κο Νικόλαο επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας στο Διοικητικό και Πνευματικό  Κέντρο  της Μητροπόλεως ο Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΛΑΜΙΑ στο Κέντρο» Παναγιώτης Στασινός συνοδευόμενος με Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού .            

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν οι πολύπλευρες δράσεις της Μητρόπολης Φθιώτιδας και του Σεβασμιωτάτου Νικολάου ειδικότερα, ενώ κατατέθηκε από το Κο Στασινό συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών που θα αναδείξουν και θα στηρίξουν το έργο που παράγεται.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την αναβάθμιση και στήριξη της λειτουργίας του Εκκλησιαστικού Λυκείου, την ανάδειξη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ.Φθιώτιδας, την ενίσχυση του Μοναστηριακού και Θρησκευτικού Τουρισμού, την στήριξη του Εκκλησιαστικού Μουσείου και την αρωγή στις πολυσήμαντες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Μητροπόλεως.

Ο Κος Στασινός σημείωσε  πως πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα, για την νέα Δημοτική Αρχή, η ειλικρινής συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας επεκτείνοντας το σημαντικό Πνευματικό, Ποιμαντικό και Κοινωνικό της έργο και πως ο συνδυασμός Λαμία στο Κέντρο θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση.