Συνελήφθησαν στην Εθνική Οδό για διακίνηση ναρκωτικών (Φωτογραφίες)

 Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών –Λαμίας  τρείς άνδρες ηλικίας 30, , 30 και 35 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή , μεταφορά και  διακίνηση  ναρκωτικών .

Συγκεκριμένα Αστυνομικοί    της Β’ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνέλαβαν  τους τρείς άνδρες μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν .

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, εντόπισαν Επιβατικό ΙΧ  αυτοκίνητο να κινείται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (ρεύμα πορείας προς Λαμία), στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, στον χώρο αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν: 

  • (3) κιλά και (91) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός (6) νάιλον συσκευασιών,
  • (52) γραμμάρια κοκαΐνης (σε μορφή βράχου) και
  • (105) γραμμάρια ναρκωτικής λευκής σκόνης, σε κρυσταλλική μορφή (MDMA). Επιπλέον κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και (3) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.