Στις φυλακές Δομοκού θα μεταφερθούν οι καταδικασθέντες επικεφαλής της «Χρυσής Αυγής»

 Συγκρατούμενοι με το ηγετικό στέλεχος του «Επαναστατικού Αγώνα « Νίκο Μαζιώτη αναμένεται να είναι σε λίγες ημέρες η ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Οι φυλακές του Δομοκού στη Φθιώτιδα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα να είναι ο τελευταίος σταθμός για τα μέλη του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής. Οι φυλακές Β τύπου στο Δομοκό διαθέτουν πέντε πτέρυγες και κρατούνται σκληροί ποινικοί κακοποιοί. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δεν θα έχει επαφή με τους υπόλοιπους κρατουμένους ήδη ετοιμάζονται τα κελιά για τους έξι του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Ηλίας Κασιδιάρης θα έχουν το δικό του κελί.

Τα μέτρα ασφαλείας μέσα στο Δομοκό για τους έξι θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Σύμφωνα με πληροφορείς οι καταδικασμένοι της Χρυσής Αυγής θα προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Επίσης εξετάζεται το σενάριο να μην έχουν και μεταξύ τους επαφές λόγω του ψυχροπολεμικού κλίμακος που επικρατεί στους κόλπους της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι έλεγχοι που θα γίνονται στα κελιά τους θα είναι καθημερινοί ενώ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκονται υπό επιτήρηση.

Ακόμη και τα επισκεπτήρια που θα δέχονται θα γίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ δεν θα έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν άδεια για αρκετά χρόνια.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές του Μαλανδρίνου, εκεί όπου είχε κρατηθεί για 18 μήνες.

Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της δίκης οργιάζουν και τα σενάρια για το τι θα κάνουν οι σκληροί της Χρυσής Αυγής. Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως δεν αποκλείεται κάποιοι από τους πρώην βουλευτές να παρουσιαστούν μόνοι τους είτε στο Εφετείο είτε στη ΓΑΔΑ, εκεί όπου θα κάνουν ίσως και το τελευταίο τους σόου μπροστά στις κάμερες πριν καταλήξουν στις φυλακές.

Την ίδια ώρα το σενάριο να αντισταθεί κάποιος κατά τη διάρκεια της σύλληψης αποδυναμώνεται ώρα με την ώρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής οι φυλακές Δομοκού θα μετατραπούν σε πειθαρχικές φυλακές, όπου θα κρατούνται άτομα που έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατία και συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις.

Πηγη : megatv