Θετικός στον κορωνοιο ο Αντιπεριφερειαρχης  Θανάσης Καρακάντζας

  Θετικός στον κορωνοιο διεγνώσθη  το πρωί της Τετάρτης (17/2)  ο Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας  ύστερα από test στο οποίο υποβλήθηκε.

Ο Αντιπεριφερειαρχης το βράδυ της Τρίτης  και μετά  από την πολύωρη προσπάθεια  που έκανε για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας αισθάνθηκε ρίγος και έκανε πυρετό .

Προχώρησε σε rapid test που βγήκε θετικό και ακολούθησε τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο , περιορισμο στο σπιτι του , όπως και το στενό του περιβάλλον και μοριακό τεστ . 

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκαν  τεστ σε όλες  τις επαφές του τις προηγούμενες  ημέρες και  τα γραφεία της   Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας τα περισσότερα των οποίων μέχρι στιγμής έχουν βγει αρνητικά πλην ενός υπηρεσιακού στελέχους της Περιφερείας .

Αύριο θα υποβληθούν σε test αρκετοί εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας και εργαζόμενοι στην Περιφέρεια με τους οποίους  είχε επαφή ο Αντιπεριφερειαρχης .

Ο Αντιπεριφερειαρχης  Φθιώτιδας   με ανακοίνωση του γνωστοποίησε το γεγονός :

“Επιθυμώ να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι κατόπιν χτεσινής μου αδιαθεσίας, υποβλήθηκα σήμερα το πρωί σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο ήταν θετικό.

Αυτονόητα, τόσο εγώ όσο και οι στενές μου επαφές των τελευταίων ημερών, όπως αυτές προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, τεθήκαμε άμεσα σε περιορισμό, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.

Αισθάνομαι καλά στην υγεία μου και σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έστω και από το σπίτι, συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας για την Περιφέρεια.

Είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα προστασίας με απόλυτη προσοχή και παρακαλώ προς τούτο όλους τους συμπολίτες μας.

                                                                                                                                                                                                         Με τιμή,
Αθανάσιος Καρακάντζας
Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας

 

Ακολουθήστε το ilamia.gr στο f/b για να λαμβάνετε όλες τις ειδήσεις