Προσπάθησε να δωροδοκήσει με 500 ευρώ νοσηλεύτρια για να μην κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου

 Απίστευτο περιστατικό στο Περιστέρι, με 25χρονο να προσπαθεί να χρηματίσει νοσηλεύτρια προκειμένου να δηλώσει ότι έκανε κανονικά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, δίχως όμως να του την χορηγήσει

 

Ενα περιστατικό ενδεικτικό της… τρικυμίας που υπάρχει στο μυαλό κάποιων ανθρώπων εκτυλίχθηκε σε εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι, όταν ένας 25χρονος επιχείρησε να χρηματίσει με 500 ευρώ νοσηλεύτρια προκειμένου να δηλώσει ότι έκανε κανονικά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, δίχως όμως να του την χορηγήσει. Ο 25χρονος μπαίνοντας στο εμβολιαστικό κέντρο έδειξε στην νοσηλεύτρια ένα μήνυμα στο κινητό του, στο οποίο αναγραφόταν ότι θα μπορούσε να της δώσει χρηματικό ποσό προκειμένου να του δώσει… αβασάνιστα το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η αντίδραση της γυναίκας ήταν άμεση, αφού του απάντησε σε έντονο τόνο πως αυτό που της ζητά είναι παράνομο και πως εάν ήθελε να λάβει το πιστοποιητικό θα έπρεπε να κάνει κανονικά και τη δεύτερη δόση. Τότε ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έχει έντονο στομαχόπονο, άρπαξε τα χαρτιά με τα στοιχεία του και εξαφανίστηκε. Σημειώνεται ότι οι υπεύθυνοι στο εμβολιαστικό κέντρο κατήγγειλαν το περιστατικό στο ΑΤ Περιστερίου και από τη λίστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία του και σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία δημοσίου υπαλλήλου.

Πηγη: Reader.gr