Eπίθεση με γκαζάκια στα σπίτια του Δημήτρη Καμπουράκη  

 Απαντήσεις αναζητά η ΕΛΑΣ μετά την συντονισμένη επίθεση με γκαζάκια    στα σπίτια του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη, και του συνδικαλιστή αστυνομικού, Βασίλη Ντούμα. 

Επίθεση με γκαζάκια έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη πραγματοποιήθηκε από αγνώστους τα ξημερώματα της Τρίτης (1/2) στην Αργυρούπολη. 

Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί στην ΕΛΑΣ η ταυτόχρονη επίθεση με γκαζάκια και στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού, Βασίλη Ντούμα.

Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στις πόρτες και των δύο σπιτιών.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κάποια προσαγωγή ή σύλληψη σχετικά με τις δύο εκρήξεις.

Τον έσωσε η πόρτα ασφαλείας 

«Κοιμόμουνα και άκουσα έναν κρότο» είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης για την επίθεση στο σπίτι του.

Ισχυρίστηκε πως η πόρτα ασφαλείας – η οποία καταστράφηκε από τη φωτιά – που υπάρχει στο σπίτι έσωσε τον ίδιο και την οικογένειά του από τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμπουράκης είπε πως στο ισόγειο του κτιρίου, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, δεν διαμένει ο ίδιος αλλά η πεθερά του.

«Μέχρι να δω τι έγινε, κάποιος γείτονας είχε πάρει την αστυνομία. Έχω κάμερες. Κάποιος ήρθε από πάνω περπατητός, στήθηκε στο πλατύσκαλο με τον σάκο, έβγαλε προφανώς τα γκαζάκια και τη βενζίνη, έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα ιατρική, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του. Είχε μουσάκι ο τυπάκος» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ο ίδιος είπε πως είχε λάβει απειλητικά email προ καιρού και είχε αρνηθεί την πρόταση της αστυνομίας για προσωπική φύλαξη. «Δεν νιώθω καλά να έχω άνθρωπο να τρέχει μαζί μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ», τόνισε ο κ. Καμπουράκης.