Μεγάλη εκδήλωση του ΚΚΕ σήμερα στη Λαμία για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του  ΕΛΑΣ (φωτογραφίες)

Περισσότερα από 20 λεωφορεία με μέλη και φίλοι του ΚΚΕ  κατέφτασαν σήμερα Κυριακή στη Λαμία προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ

Το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας κατακλύστηκε από κόσμο που ήρθε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση της Κ.Ε του ΚΚΕ και να να τιμήσει τα 80 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, με ομιλητή τον γενικό γραμματέα του Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Στο χώρο λειτουργεί έκθεση βιβλίου των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» ενώ οι παραβρισκόμενοι μπορούν να βρουν και το αναμνηστικό λεύκωμα της 13ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ ενός ιστορικού και πολύτιμου κειμηλίου των αγώνων του λαού, το οποίο γίνεται ανάρπαστο από τον κόσμο.

Το άνοιγμα στην εκδήλωση έκανε η Ανδριάνα Μπαφούτσου γραμματέας της ΤΕ Λαμίας του ΚΚΕ και ακολούθησε η ομιλία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ακολούθησε συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Ρωμιοσύνη» και τη συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού, σε επιμέλεια του Τεό Λαζάρου.

Πλήθος κόσμου παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, όπου με μεγάφωνα ακούγεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ενώ οι νεολαίοι το έστησαν στο χορό!

Στη συνέχεια έγινε πορεία και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Λαού, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

πηγή: 902.gr