53χρονος βίασε την ανιψιά του όταν ήταν 6 ετών

 Ο βιασμός της κοπέλας από τον θείο αποκαλύφθηκε με 8 χρόνια καθυστέρηση από μια εκπαιδευτικό. 

Ανατριχίλα προκαλεί το περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού αυτή τη φορά στην Καλαμάτα με δράστη έναν 53χρονο ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τον βιασμό της ανιψιάς του όταν αυτή ήταν 6 ετών.

Ο βιασμός ο οποίος σημειώθηκε πριν από 8 χρόνια, σύμφωνα με το tharrosnews.gr έγινε γνωστό τώρα στις αρχές χάρη σε μια εκπαιδευτικό που κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την τραυματισμένη ψυχή του παιδιού.

Ο 53χρονος έχει ήδη συλληφθεί για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου και το Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή, μιας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του σήμερα, Τρίτη (29/3).

Ο βιασμός αποκαλύφθηκε από εκπαιδευτικό :

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις προηγούμενες μέρες όταν καθηγήτρια της 14χρονης σήμερα κοπέλας έχοντας καταλάβει ότι κάτι της συμβαίνει, κατάφερε να κάνει μια ανοικτή και εμπιστευτική συζήτηση μαζί της. Ήταν στη συζήτηση αυτή που το κορίτσι εξομολογήθηκε στην εκπαιδευτικό ότι σε ηλικία 6 ετών, και συγκεκριμένα το 2014, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από συγγενικό της πρόσωπο και ειδικότερα τον θείο της.

Η εκπαιδευτικός, μετά την εξομολόγηση του παιδιού, κινήθηκε διακριτικά και από το σχολείο ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Το παιδί εξετάσθηκε από παιδοψυχολόγο ο οποίος επιβεβαίωσε όσα είχε εξομολογηθεί η 14χρονη στην καθηγήτριά της, ενώ από την Ασφάλεια σχηματίσθηκε δικογραφία.

Άμεσα ενήργησε και η Εισαγγελία Καλαμάτας με την ανακρίτρια και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του 53χρονου θείου με αποτέλεσμα το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας να συλλάβουν τον 53χρονο με τις κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η κακοποίηση του παιδιού έγινε μια φορά το 2014 και τότε ήταν 6 ετών.

Πηγη: Tharrosnews