Ομόφωνα αθώος ο Κώστας Μαρκόπουλος για την υπόθεση του ψευτογιατρού

 Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αποφάσισε την ομόφωνη αθώωσή του πρώην υπουργού Κώστα Μαρκόπουλου και δεκαπέντε ακόμα κατηγορούμενων (μια μοναχή, μέλη διοικητικών συμβουλίων κλινικών κλπ) ενώ καταδίκασε  για 7 ανθρωποκτονίες με δόλο και 6 απόπειρες ανθρωποκτονίας τον ψευτογιατρό Κοντοστάθη.

Ο πρώην βουλευτής, υπουργός και διακεκριμένος θωρακωχειρουργός Κώστας  Μαρκόπουλος είχε λοιδορηθεί  με δημοσιεύματα που τον   ενοχοποιούσαν σε αυτή την υπόθεση πολύ πριν την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Ο ίδιος αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου με ανάρτησης  του  στον προσωπικό  του λογαριασμό σημειώνει : «

«Συνεχίζουμε σε δύο δρόμους .Την επιστημονική μας πορεία στα δύσκολα μονοπάτια της βαριάς χειρουργικής θώρακος και αγγείων αλλά και της  πολιτικής διεκδίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας   χωρίς κομματικό καπέλο με μόνο  στόχο την νίκη   με αχειραγώγητο συνδυασμό….»

Η ανάρτηση του :

“Ενημερώνω σε δημόσιο χώρο ότι σήμερα το Ελληνικό Δικαστήριο με αθώωσε ομόφωνα για την απόλυτα άδικη κατηγορία για την εμπλοκή μου με την υπόθεση του ψευτογιατρου.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον πονικολογο κ Μιχάλη.Φαραντο για την αμέριστη συμπαράσταση του στην υπόθεση μου.

Επιθυμώ ακόμα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, φίλους μου, τους ασθενείς μου και τους πολιτικούς μου φίλους για την απίστευτη υποστηρικτική στάση τους.

Για τους λίγους οι οποίοι “επένδυσανσε πιθανή καταδίκη μου τους ενημερώνω ότι έχασανκαι το πιθανότερο ότι ήδη λεκιαστηκαν.

Συνεχιζουμε σε δύο δρόμους. Την επιστημονική μας πορεια στα δύσκολα μονοπάτια της βαρειας χειρουργικής θώρακος και αγγείων αλλά και της πολιτικής διεκδίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας χωρίς κομματικό καπελλο με μόνο στόχο την νίκη με αχειραγωγητο συνδυασμό.”