Βαρύ πένθος για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργο Κυροδήμο – “Έφυγε” ο πατέρας του  Ηρακλής  

 «Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Ηρακλής Κυροδήμος, πατέρας του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, Γιώργου Κυροδήμου.

Ο εκλιπών ήταν γνωστός στο Πανελλήνιο λόγω της ενασχόλησης του με την δημοτική και λαϊκή παράδοση. Υπήρξε δάσκαλος παραδοσιακών χωρών και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών με θέμα το δημοτικό τραγούδι στην «Τηλεόραση ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας».

Εκπαιδευτικός στο επάγγελμα υπηρέτησε στην  Μέση Εκπαίδευση για πολλά χρόνια, ενώ ασχολήθηκε ως ερευνητής, και εκπροσώπησε τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Φθιώτιδας «Ο Κατσαντώνης» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/11 στις 13:00 στον Ιερό  Ναό των Εισοδίων  της Θεοτόκου στον Σταυρό Λαμίας.

Με μια συγκινητική ανάρτησή  του στον προσωπικό του λογαριασμό  ο  Γιώργος Κυροδήμος   αποχαιρετά τον πατερά του :

“…Μια ζωή πατέρα προχωρούσαμε μαζί !!!Σήμερα μας άφησες μόνους !!!Σ ευχαριστούμε πολύ για όλα….σ αγαπάμε πολύ η μάνα ,η Κατερίνα ,η Ευτυχούλα μας και εγώ !!Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ !!Ήσουν ο πιο σπουδαίος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου!!Να μας προσεχείς όπως έκανες πάντα !!!Καλή στράτα Σαρακατσάνε μου!!!…”  

Το «ιlamia.gr» εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του